Αγία Παρασκευή: 210.6008888 - 210.6390000

Νέο Ηράκλειο: 210.2831111

Νέες κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες

Κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες διαμερισμάτων

Εάν η πόρτα ασφαλείας έχει κλειδαριά με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου ακόμα και κλειδωμένη, δεν παρέχει πλέον ασφάλεια.

Μπορεί να διαρρηχθεί από 3 έως 5 λεπτά αθόρυβα και χωρίς σημάδια διάρρηξης. Η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι περίπου 30 χρόνων και ο τρόπος διάρρηξης τους πλέον πολύ απλός, καθώς έχει κυκλοφορήσει διαρρηκτικό εργαλείο που λειτουργεί σαν κλειδί.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την κλειδαριά ασφαλείας, είτε αφορά την είσοδο είτε την πόρτα του διαμερίσματός μας, με κλειδαριά ασφαλείας νέας τεχνολογίας.

Οι καινούργιες αυτές κλειδαριές αποτελούνται από τρία (3) μέρη. Το σώμα της κλειδαριάς, τον κύλινδρο και το προστατευτικό επιστόμιο (defender)

Η κλειδαριά

Οι νέου τύπου κλειδαριές για πόρτες ασφαλείας δεν είναι απλώς κλειδαριές με κύλινδρο. Διαθέτουν ειδικό προστατευτικό σύστημα κατά του “σπασίματος” του κυλίνδρου (defender) και ειδικό σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος ώστε οι πίροι να μην υποχωρήσουν ακόμα και αν παραβιαστεί ή αφαιρεθεί ο κύλινδρος από την κλειδαριά.

Ο κύλινδρος

Πολύ σημαντικό εξάρτημα των νέων κλειδαριών ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες είναι ο κύλινδρος. Η επιλογή κυλίνδρου για τις νέου τύπου κλειδαριές καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, το πόσο ασφάλεια θα μας παρέχει η καινούργια κλειδαριά.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία κυλίνδρων (με κλειδί διπλής κοπής και σύστημα κατά του picking και pumbing ή κύλινδροι με κλειδί με βούλες ή κύλινδροι με σύστημα ελεγχόμενης αντιγραφής κλειδιών) που υπάρχουν στην αγορά και μπορούν να εφαρμοσθούν πάνω στις κλειδαριές νέου τύπου, αναβαθμίζεται σημαντικά η ασφάλεια τους.

Σε μας θα βρείτε οποιονδήποτε κύλινδρο, οποιασδήποτε εταιρείας επιθυμείτε. Διαθέτουμε κυλίνδρους με σύστημα ελεγχόμενης αντιγραφής κλειδιών (αντιγραφή κλειδιών μόνο με επίδειξη κάρτας κατόχου) από τις περισσότερες επώνυμες εταιρείες της αγοράς.

Defender (προστατευτικό επιστόμιο)

Το defender είναι ας το πούμε η πρώτη γραμμή άμυνας καθώς είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας.

Λειτουργεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αν κάποιος επιχειρήσει να παραβιάσει την πόρτα με τη βοήθεια κάποιου εργαλείου να μην μπορεί, καθώς είναι ενισχυμένο ατσάλι και έτσι αποτρέπει κάθε προσπάθεια εισβολής. Χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανθεκτικότητα στα τρυπάνια, όσο πανίσχυρα και αν είναι αυτά, ενώ εφαρμόζει με τέτοιο τρόπο επάνω στην κλειδαριά ώστε είναι αδύνατο να αποκολληθεί.

Στην αγορά υπάρχουν πολλών λογιών defender διαφορετικών εταιρειών. Η Disec είναι μια εταιρεία που έχει μια μεγάλη γκάμα από προστατευτικά defender για πόρτες ασφαλείας όπως το BaseMonolito StoneMonolito Sferick RokMonolito Super TopMonolito Sferick KriptonMonolito μαγνητικό. Όλα τα defender monolito έχουν ροζέτα ενσωματωμένη, δηλαδή δεν αποκολλιέται από το defender, είναι ενιαία.

  • Κατηγορία:

    Ασφάλιση σπιτιού

Click & Share the Love