Αγία Παρασκευή: 210.6008888 - 210.6390000

Νέο Ηράκλειο: 210.2831111

Ασφάλειες κουφωμάτων

Ασφαλίστε πόρτες και παράθυρα!!

Καινοτόμα εξαρτήματα αλουμινίου CAL που ασφαλίζουν κάθε τύπο συρομένων και ανοιγόμενων κουφωμάτων αλουμινίου.

Είναι ιδανική λύση για την ασφάλειά σάς ανεξαρτήτως χρώματος ή παλαιότητας των κουφωμάτων σας.

Ασφάλεια συρομένων “DOUBLEX CLASSIC”

Εξωτερική κλειδαριά διπλού κλειδώματος τοποθετείται σαν πρώτη αλλά και σαν δεύτερη (πρόσθετη) κλειδαριά σε κάθε συρόμενο φύλλο.

Παρέχει τη μέγιστη μηχανική ασφάλεια γιατί το κιπρί βιδώνεται με τέσσερεις βίδες που πιάνουν και την σιδερένια ψευτόκασα.

Τοποθετείται πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε ύψος και χρησιμεύει ακόμη στο να μη βγαίνουν μικρά παιδιά στο μπαλκόνι.

Ασφάλεια ανοιγομένων “DOUBLEX- S”

Αποτελείται από δύο ενισχυμένα προφίλ Αλουμινίου που τοποθετούνται με πέντε βίδες το καθένα, ένα στο κάθε μέρος που θέλουμε να κουμπώσουμε. (π.χ. κάσα – φύλλο).

Όταν το ασφαλίζουμε κουμπώνει με δύο πίρους έναν από πάνω και έναν από κάτω, ούτως ώστε η αντίσταση των βιδών να μοιράζεται σε όλες.

Έτσι πετυχαίνουμε τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική ασφάλιση σε κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος: μονόφυλλου, δίφυλλου, αλουμινίου, σιδήρου, ξύλου ή PVC.

Ασφάλεια συρομένων “ΤΙΓΡΑΚΙ”

Όταν το ασφαλίζουμε, τα δόντια ακουμπούν απλά στην κάσα, αλλά αν γίνει προσπάθεια διάρρηξης, το φύλλο σφηνώνει και δεν παραβιάζεται ούτε με λοστό γιατί λειτουργεί με την ανάδραση δηλ. με την δύναμη του διαρρήκτη.

Τοποθετείται από ένα, στις δυο γωνίες του συρομένου φύλλου στην πλευρά του κλειδώματος και απέχει 5-8 mm από την πάνω και κάτω κάσα.

Ασφάλεια συρομένων “ΚΡΟΚΟΔΙΛΑΚΙ”

Κλασικός πίρος

  • Κατηγορία:

    Ασφάλιση σπιτιού, Προϊόντα

Click & Share the Love