Αγία Παρασκευή: 210.6008888 - 210.6390000

Νέο Ηράκλειο: 210.2831111

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία Κλειδαμπαρώματα δραστηριοποιείται στο χώρο των κλειδιών, κλειδαριών και συστημάτων ασφαλείας εδώ και 40 χρόνια. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979 από τον π. Ευστάθιο Αθανασόπουλο και στελεχώνεται μέχρι και σήμερα από άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτιση. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο νομό Αττικής και διατηρούμε δύο καταστήματα, στην Αγία Παρασκευή και στο Νέο Ηράκλειο.

Οι πελάτες μας αποτελούν το σοβαρότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας και τη σημαντικότερη παρακαταθήκη μας για το μέλλον. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση των πελατών μας, μας δίνει ώθηση για να συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη τους στο καλύτερο δυνατό. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα τις πιο ποιοτικές, σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Για την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών είμαστε κοντά στους πελάτες μας, με διαθέσιμο τεχνικό 24 ώρες το 24ωρο όχι μόνο για τηλεφωνική εξυπηρέτηση αλλά και για την άμεση επίσκεψη τεχνικού.

Η εταιρεία Κλειδαμπαρώματα, διαθέτει μια τεράστια γκάμα από κλειδιά και κλειδαριές και υπηρεσίες που αφορούν την ασφάλεια των επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται επίσης στο χώρο των κλειδιών αυτοκινήτου με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλειδαριών, όπως Cisa, Yale, Abus, Mauer, Mul-T-Lock, Agb, Gege, Iseo, Keso, είναι εγγύηση για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένου κλειθροποιού από την Ελληνική Αστυνομία.